Followers

Thursday, November 24, 2011

Nak makan apa ye...?

Baru je habis meeting. Penat pun tak hilang lagi. Rasa cam lapar tapi tak tau nak makan apa. Tambah pulak sorang sorang ni. Lagi la tak de idea. Tengah keletihan ni makan apa yang sedap ek?? Jom lah layan gambar dulu sebelum idea nak makan apa datang...


Ha ha ha..terbalik..


Kelakar la.
Time ni Danial kena tinggal oleh wan, kakak dan abang. Depa tak nak bawak Danial sebab Danial tak leh  keluar malam.


Saya pengumpul setia kalendar guardian ni. Tiap-tiap tahun saya akan pastikan yang saya akan dapat kalendar ni. Tapi kali ni saya beli je kalendar ni dengan harga RM5.00. Sebelum ni jenuh kena beli barang RM80.00 ke atas baru dapat kalendar ni.

6 comments:

Kazman & Sue said...

salam kenal dari kami sekeluarga....

anak pakai topeng nak pi angkasa ka tu...heee3x

Lady Ija said...

hahah...pakai topeng terbalik.. tak pe janji nampak mata...

norhidana said...

dana tak penah beli kalendar guardian ni,tp cam cantik je... sbb tiap2 thn ada je travel agent yg sedekah kalerdar kt dana

tq sbb jln2 blog dana...

wan nurul hezrina said...

huhu nie bukan topeng otomen=)

lieyalatif said...

KEH KEH KEH ...cute gile danial.... siap pakai topeng lagi....supehero gituuu he he he...

lieya plak selalu belikat watsons sebab nak kumpul point so leh redem nanti keekekekek...pantang dpt bende free ni heheheehe

Lin said...

Superboy in da house!!!!