Followers

Friday, October 1, 2010

1 October 2010

Alamak..bengang betul la...Dah create blog sebelum nih. Tapi terlupa pulak username dan password. Nampaknye terpaksalah create blog yang baru. Tetiba pulak terasa nak create blog sendiri walaupun tak sekreatif mana. Tapi cuba-cubalah kan. Manalah tau kreatif pulak lepas ni.....

2 comments:

Cinta Kasih Sayang said...

Hari ni ada jamuan dari tingkat 11. Tapi tak makan banyak pun sebab sebelum tu dah pekena soto yang tingkat 13 belanja. so bila turun bawah dah agak kenyang la walaupun tak makan banyak. walaubagaimana pun banyak betul makanan tadi. Kalau boleh tapau memang tapau dah...tapi malu la plak....Lagipun jaga nama baik Mr Right sebab dia tak suka kaki tapau nih...

Tadi lunch time kononnye nak pergi Midvalley. Ku jatuh cinta dengan bantal bantal kat Jusco tu. Memang sesuai untuk landing. Tapi tiba-tiba kemalasan melanda. Hujan pun ye...So den tak jadik lah poyie Midvalley...Hasilnye KL Sentral ni jugak...

Cinta Kasih Sayang said...

4.55 pm dah...Nak solat jap ye dek Non oii...wah...bestnye dapat create blog sendiri..teruja sekejap. Lepas ni siap la...keje lain tak jadi..asyik mengadap komputer aje....