Followers

Sunday, October 16, 2011

Majlis pertunangan

Alhamdulillah. Dah selesai majlis pertunangan sepupu dengan pilihan hatinya. Majlis pernikahan akan diadakan pada 4 Mei 2012 dan majlis persandingan pada 5 Mei 2012. Insya Allah.

Lepas majlis aku rasa penat sangat macam aku pulak yang bertunang. he he he...


Cantikkan pelaminnya. Simple.




Door Gift untuk tetamu.
(Trend orang sekarang kan. Bertunang pun ada door gift. Zaman dulu dulu tak de pun)

Hantaran pihak lelaki

Hantaran pihak perempuan



Ni aku buat tau..



Tema majlis ni kaler pink. Semua gubahan tu bakal pengantin buat sendiri tau. Simple tapi menarik dan save. Tahniah...

2 comments:

Kunang-Kunang said...

Tahniah & selamat bertunang. Semoga kekal ke akhir hayat.

che mid said...

Tahniah buat sepupu. Bulan 5 nikahnya ya, tak lama la tu.. pejam celik dah nak kenduri kawen pulak..