Followers

Friday, November 18, 2011

Kasut sekolah BARBIE pun ada

Berkenan pulak aku tengok kasut ni. Maklum la zaman dulu-dulu tak de. Mak tak dapat beli, beli kat anak pun jadi la.




Percuma tote bag untuk setiap pembelian. Cantik. Siap sorok yang lagi satu bag sebab dapat dua.


Nampak feminin sikit. Sesuai untuk anak-anak yang sukakan gaya feminin. Kalau anak saya apa saja pakaian macam lelaki memang dia tak suka even t-shirt sekali pun.

4 comments:

~naddy~ said...

dulu masa kecik2 je nad pakai barang barbie. hehehe

ajumohit said...

Wahhh cantik, brp rm ni kak? Ada sale ke skrg?

Kunang-Kunang said...

Cantik kasutnya.

wan nurul hezrina said...

lawalah kasutnie.nnt nak beli bila merah n sofia dah sekolah