Followers

Saturday, December 24, 2011

Times square

Tarikh: Jumaat 23/12/2011
Masa: 11.00 - 2.30

Pergi naik teksi je sebab aku tak pandai nak drive pergi situ. Lagipun takut parking kat sana mahal. To be safe naik je cab. Tak payah pening-pening nak pikir mana nak parking.

Seronok la anak-anak dapat pergi situ. Tertunai jugak hajat diaorang. Sib baik Danial tak banyak karenah. Cuma dia marah sebab banyak permainan yang dia tak dapat main. Budak keciklah katakan. Zafran pun tak habis-habis membebel sebab nak main tapi tak cukup ketinggian. Cuma yang bestnya kat situ anak-anak boleh main sepuas-puasnya. Maknye la yang silap sebab parking kat tawakal tu cuma 5 jam. Kalau ku tahu enjoy kat situ, ku parking sampai malam.

Tengah tunggu turn naik naik train.

Crazy Bus

Nak naik ke tingkat atas bahagian permainan kanak-kanak

Bumble bump...

Dua kali derang naik benda nih. Bengang jek Zafran tak dapat naik sebab tak cukup tinggi.









2 comments: